Der er fart på

Randers Vacuum Plast producerer i små og store serier

Randers Vacuum Plast ligger ved motorvej E45 midt i Danmark - ved afkørsel 40 til Randers C

Vi leverer i en fart, når kunden har brug for det. Også hvis der opstår behov for at producere en hurtig løsning.

I 60´erne foregik alt næsten manuelt på Randers Vacuum Plast. Man var nemt ti minutter om at producere et emne. I dag laver vi nemt flere hundrede emner i minuttet. Mange millioner om året.

Cand.merc. Bjarne Møller har i mere end 20 år ejet og drevet virksomheden, som har en stab af erfarne medarbejdere.
Randers Vacuum Plast er altså en privatejet virksomhed.
Bjarne Møller var først ansat i virksomheden, men har i mere end 20 år personligt stået inde for virksomhed, værdigrundlag osv.

Erfaren virksomhed i plastbranchen

Vi har gennem mere end 50 år lavet kundespecifikke løsninger til mange brancher. Med meget forskellige krav til materiale, udseende, holdbarhed, udformning etc.

Vi er derfor en plastvirksomhed, der har oparbejdet stor viden og erfaring med utallige muligheder. Vi fornyer os løbende i takt med, at nye muligheder og behov dukker op. Derfor er vi naturligvis også opmærksomme på bæredygtighed, genbrug, miljøvenlige løsninger, klima etc.

Vi laver både små og store oplag af termoformede plastemballager - plastlåg, plastbægre, plastbakker, blistre, og transportbakker i plast.

Vores medarbejdere og fleksible produktion sikrer, at vi kan levere hurtigt og til konkurrencedygtige priser. Både på små og store oplag af plastemballage.

Maskinparken består af fuldautomatiske vakuumformere og trykluftsformere. Det sikrer pålidelig produktion med rettidig levering.

Fleksibel produktion

”Nøgleordene i den daglige drift er kvalitet og fleksibilitet”, understreger Bjarne Møller, der ejer virksomheden.

"Store produktionsvirksomheder er blandt vores tilbagevendende kunder. De forventer, at varen er som aftalt og fremme til aftalt tid. Behovet for emballage kan opstå pludseligt og det klarer vi også, fordi vi har medarbejdere, der også gerne træder til i ekstraordinære situationer. Vi producerer aften eller weekend om nødvendigt. Den fleksibilitet giver os fordele frem for de største i branchen," siger Bjarne Møller.

  • Mange muligheder for at lave en form, farve og design, der passer netop til dit produkt.
  • Udvikling af et stilrent og enkelt design/udtryk.
  • Hygiejnisk produktion og opbevaring.
  • Tæt samarbejde med kunden
  • Privatejet

Såfremt du er interesseret i information om os eller vore produkter, er du altid velkommen til at kontakte os……

kontakt